Verkoopvoorwaarden

Algemene voorwaarden 

Q-Balls  1 maart 2018

VERKOOPVOORWAARDEN 

BESTELLING
Bij bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van laifong.nl - Q-balls

BETALING
Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met het ordernummer, de aangekochte items, eventuele verzendkosten en het eindbedrag. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden: iDeal, betalen bij afhalen of handmatige overschrijving. iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Als internetbankierder bij o.a. ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je bank. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Een bestelling die betaald is met iDEAL wordt doorgaans binnen 1-3 werkdagen geleverd. 

BETALINGSGEGEVENS & REGISTRATIE
KvK KvK: 50037315
BTW nummer: NL171033516B03
Bankrekening: NL03 KNAB 0256 3957 80 Succes aan 't IJ te Amsterdam 

 

VERZENDING
Alle artikelen worden via Post NL verzonden. laifong.nl rekent binnen Nederland bestellingen boven de € 100,00 GEEN VERZENDKOSTEN. Bestellingen onder de € 100,00 betaalt u € 7,00. laifong.nl is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade tijdens de verzending. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat laifong.nl niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door postNL. 

LEVERTIJD
laifong.nl zal direct na ontvangst van betaling overgaan tot levering, zo lang de voorraad strekt. De bestelling zal binnen 1 tot 3 werkdagen naar je worden toegezonden. laifong.nl behoudt het recht om de bestelling te cancellen en het overgemaakte bedrag terug te storten. Tevens zijn wij bij verlies of beschadiging door toedoen van PostNL niet aansprakelijk. 

RETOUR
Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn dan kun je de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst, ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Je krijgt het aankoopbedrag terug, exclusief verzendkosten, mits het binnen 5 dagen na aflevering gemeld is. Mocht er tijdens het transport een defect zijn ontstaan aan het item, meld dit binnen 3 dagen na ontvangst. Graag het product goed beschermd in stevige doos naar ons terugsturen. Zodra wij het item ontvangen, sturen wij een nieuw exemplaar toe. 

Procedure:
Mocht het item niet naar wens zijn, dit binnen 5 dagen na ontvangst te melden via e-mail met welk item je wilt retourneren en vermelding van het ordernummer. 

Na ontvangst van de bestelling, dien je het item waarover je niet tevreden bent, binnen 7 dagen naar ons terug te sturen in een doos. De retour gezonden items zijn op eigen risico voor de klant. Bij ‘aangetekend verzenden’ (€8,75) moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.
Graag een briefje in het pakket meesturen met daarin je naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens zodat we je snel van dienst kunnen zijn. 

Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking, ongeopend en niet gebruikt zal het aankoopbedrag vergoed worden, exclusief de verzendkosten.
De terugbetaling zal voldaan worden binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product. 

SUGGESTIES, VRAGEN, KLACHTEN
Klant-, tevredenheid, -betrokkenheid en service staan bij laifong.nl hoog in het vaandel. Onze producten zijn met de grootste zorg en liefde tot stand gekomen. Mocht er onverhoopt iets niet goed gegaan zijn, dan zullen wij er alles aan proberen te doen, deze fout te herstellen. Stuur een mail naar info@laifong.nl om eventuele suggesties, vragen en/of klachten melden. Omschrijf je suggestie, vraag en/of klacht en vermeld het eventuele bestelnummer en de aankoopdatum. Wij nemen dan contact met je op. Bij een klacht bepaalt de aard van de klacht het verdere verloop van de klachtenafhandeling.